De website www.behang-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Behangtafels

Een van de gereedschappen welke je kunt gebruiken om te behangen is een behangtafel. Ze helpen je om met meer gemak het behang te plaatsen. Zo kun je het eenvoudiger op maat maken. Ook kun je de behangtafel goed gebruiken om de banen in te smeren met behanglijm. Een behangtafel is eigenlijk een noodzakelijk kwaad als je gaat behangen.

Welke soorten behangtafels zijn er?

De behangtafels op de markt verschillen uit het materiaal waar ze van zijn gemaakt en ook de afmetingen. Zo zijn er plastic behangtafels en ook houten behangtafels. En deze verschillende producten zijn te verkrijgen in afmetingen van een tot twee meter lang en vaak zestig centimeter breed. De hoogte varieert van zeventig tot tachtig centimeter. Alle behangtafels bieden de mogelijkheid om ze in te klappen. Zo kun je ze gemakkelijker meenemen.

Wat kost een behangtafel?

De prijzen van de verschillende soorten behangtafels variƫren op basis van het materiaal en de stevigheid. Er zijn al behangtafels beschikbaar vanaf 39 euro. Het voordeel van een behangtafel is dat je ze keer op keer weer kunt gebruiken. Ook kun je ze inklappen waardoor ze bijna gaan ruimte innemen.

Waar koop jij je behangtafel?

Tegenwoordig kun je overal wel een behangtafel kopen. Je kunt naar de speciaalzaak voor verf en behang gaan, maar ook naar een doe-het-zelf zaak. Daarnaast kun je ook op het internet gaan kijken of je een behangtafel kunt krijgen. Het grote voordeel van online shoppen is toch wel, dat de behangtafels bij je thuis bezorgt worden. Je hoeft dus niet de achterbank plat te leggen om de behangtafel mee te nemen.

Wat zijn de prijzen?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.