De website www.behang-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Vinylbehang

Er komen ieder jaar steeds nieuwe soorten behang bij. Behang is een uitstekende manier om je muren mooier te maken en dat hebben al vele Nederlanders ontdekt. Zo is er nu ook het vinylbehang. De toplaag van dit behang bestaat alleen maar uit vinyl, daaronder zit ander materiaal. Vaak wordt er papier of linnen als onderlaag gebruikt. Behangen vinyl ziet er bijzonder mooi uit en is een uitstekende keuze.

Vinylbehang met een papieren onderlaag

Bij vinylbehang wordt meestal papier gebruikt als onderlaag. Door vinyl op de bovenlaag van het behang is het mogelijk om het er zelfs af te nemen. Een paar spatjes water is geen ramp bij dit behang. Vaak wordt het vinylbehang gebruikt in de keuken of in de badkamer. Vinylbehang droogt snel en is gemakkelijk schoon te maken.

Opgeschuimd behangen vinyl

Er is ook opgeschuimd vinyl. Dit is een behang met een vinyl toplaag welke sponsachtig aanvoelt. Het soort schuimmethode bepaalt welke patronen op het behang achterblijven. Het nadeel van dit soort behang is dat het snel de kleur verliest. Het voordeel zijn de mooie creaties die je met vinyl kunt krijgen. Je kunt trouwens het vinyl behang ook schilderen als het verkleurd.

Wat kies jij?

Ontdek zelf wat er mogelijk is en kies het behang wat bij jouw smaak past. Misschien is het vinylbehang, maar misschien is het wel een van de andere soorten behang waar je de voorkeur aangeeft. Je kamer wordt vast en zeker erg mooi!

Wat zijn de prijzen?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.