De website www.behang-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Glasvezelbehang

Er zijn veel soorten behang. Een van de nieuwere soorten is glasvezelbehang. Dit behang wordt steeds meer gebruikt en is gemaakt van fijne glasvezels in plaats van papier. Doordat de glasvezels op een specifieke manier verweven wordt ontstaat het glasvezelbehang. Hierna worden ze geperst en komen ze ijzersterk uit de machine rollen. Je ziet het behang vaak met een structuur als een visgraatstructuur of een zigzagstructuur, ruitstructuur of weefstructuur.

Er is maar een kleur!

De enige kleur waarin je dit behang kunt krijgen is wit. Wees echter niet bang dat je alleen maar een witte kamer kunt krijgen, want het is namelijk mogelijk om er overheen te sauzen met iedere kleur waar je maar van droomt. Zo krijg je dus een mooie nieuwe kamer in de kleuren waar je van houdt.

Het gaat erg gemakkelijk! Het behangen van glasvezel behang

Het is niet moeilijk om het glasvezel behang op de muur te krijgen. Je kunt het behang gemakkelijk op de muur plaatsen. Eerst smeer je de muur in meet behang en daarna plak je het behang ertegenaan. Doe maximaal twee stroken per keer. Het lijm moet immers nog wel goed kleven om een goede hechting met het behang te krijgen. Je moet trouwens een speciale variant gebruiken voor het glasvezelbehang.

Goed voor beschadigde muren!

Vooral beschadigde muren krijgen extra stevigheid van het glasvezelbehang. Als het pleisterwerk of het stucwerk niet meer goed is dan kun je er een laag behang tegenaan doen om het daarna te gaan sauzen. Je voorkomt dat de muur dan verder afbrokkelt en geeft de muur dus een extra beschermlaag en stevigheid.

Wat zijn de prijzen?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.