De website www.behang-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Instructies behangwerk

Als je gekozen hebt om de muren van een nieuw behang te voorzien dan is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Zorg ervoor dat je het oude behang op de juiste manier verwijdert. Gebruik hier eventueel een behangstomer bij. Daarnaast is het goed om de muur behangklaar te maken (ook een stukadoor kan dit met saus voor je doen). In een paar stappen kun je een uitstekend eindresultaat krijgen.

De juiste instructies

Als je een goed pak behanglijm hebt gekocht dan is het belangrijk dat je het in de juiste verhouding mengt met water. Lees de instructies goed en mix de lijm op de juiste manier. Maak niet direct teveel klaar. Als je de behangstroken op maat hebt gemaakt dan is het ook belangrijk om niet teveel banen in een keer in te smeren met lijm. Het beste is om niet meer te doen dan je in een kwartier kunt verwerken.

Een mooi eindresultaat!

Uiteindelijk telt alleen het eindresultaat als je gaat behangen. Kies er daarom voor om de behang instructies goed op te volgen. En zorg ervoor dat vooral de eerste handelingen om de muur behangvrij en glad te krijgen goed op te volgen. Vervolgens kun je de lijm klaarmaken en het behang baan voor baan plaatsen in de kamer.

Wat zijn de prijzen?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.