De website www.behang-info.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Goedkope oplossingen

Het opnieuw behangen van een kamer in je huis is een mooie klus aangezien je erna er iedere dag van kunt genieten. Voor veel mensen is het echter niet leuk, aangezien het een aanslag is op de spaarrekening. Het is daarom slim om te kijken naar goedkope oplossingen. Op die manier kun je geld op je spaarrekening houden en een mooie kamer krijgen. En daar is natuurlijk niets mis mee!

Goedkope oplossingen: het behang!

De grootste uitgave van het behangen zijn toch wel de rollen die je moet gaan kopen. Om te behangen met een goedkope insteek is het goed om niet het duurste behang te kiezen. Misschien kun je zelfs wachten tot er een aanbieding is bij een van de verschillende doe-het-zelf zaken of elders. Vaak scheelt dit aardig wat.

Goedkope oplossingen: lenen!

Wees slim en leen een behangstoommachine van een goede vriend en doe hetzelfde met de behangtafel en andere zaken welke je nodig hebt om te behangen. Zo hoef je ze niet aan te schaffen en krijg je de klus toch geklaard.

Een ander kleurtje!

Je kunt ook besluiten om het oude behang te laten zitten en om eroverheen te sausen. Je hoeft dan alleen (in de aanbieding) nieuwe potten verf of latex te halen om het behang opnieuw te schilderen. Je krijgt een mooie frisse en nieuwe kamer in de kleur welke jij mooi vindt.

Wat zijn de prijzen?

Vergelijk het aanbod van specialisten in jouw woonplaats en kies voor een bedrijf dat jou het beste kan helpen. Zo bespaar je op de kosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.